We zijn getrouwd!!!
    Information for our Malaysian friends


Foto's / Pictures

Allemaal bedankt! Xie xie, ni!

We hebben gisteren een geweldige dag beleefd en genoten tot het laatste moment. Dat allemaal dankzij jullie. Hartstikke bedankt hiervoor. We beseffen dat we niet met iedereen veel 'quality time' hebben kunnen doorbrengen en hopen dit in de komende maanden goed te kunnen maken. We hebben in ieder geval wat afspraken gemaakt voor reunies, en hopen nog meer te doen. Jullie kunnen ons in ieder geval blijven bereiken via mail, dus neem als je de behoefte voelt alsjeblieft contact op.

Hieronder alvast een paar sfeerimpressies. Meer foto's vinden jullie hier. Als iemand nog foto's heeft, s.v.p. mail ze ons!
In de loop van de avond zijn we bedolven onder complimenten over locatie, eten en de band. Dus hartstikke bedankt Ruen Thai en First Floor voor de sublieme locatie en het overheerlijke eten en Yeah Baby voor de swingende omlijsting. Ik zag veel mensen ineens weer 25 jaar jonger worden.

De komende tijd zullen nog wel een clipje plaatsen van onze huwelijksdag. Dus kom hier alsjeblieft nog een keer terug!
 Feest in Kuching -
Uitnodiging feest Kuching
29 juli is er feest in Kuching, Sarawak in de Imperial Hall, Crown Square. Als iemand van jullie toevallig in de buurt is en langs wil komen ... welkom. Hier vinden jullie de uitnodiging. Geef ons even een mailtje en je hoort waar en als je het niet helemaal begrijpt.


Vriendelijke groeten!

Qing en Hans